Categorii
SĂ POVESTIM DESPRE ROMÂNIA

Eveniment de deschidere al proiectului Să povestim despre România

Astăzi, 20 iulie 2017, a avut loc la sediul Asociației Raza Soarelui – Sunlight, evenimentul de deschidere al proiectului Să povestim despre România. Alături de echipa de proiect au fost prezenți reprezentanți din partea Consiliului Județean Tulcea în calitate de co-finațator în baza legii 350/2005, reprezentați din partea Școlii Gimnaziale Murighiol în calitate de partener al proiectului, dar și reprezentanți ai societății civile tulcene precum Asociația Mâini Întinse, Asociația Crescens și Asociația Umanitară Noroc.

De asemenea, la întâlnire au fost prezenți cei 16 copii care au fost selectați să formeze grupul țintă de elevi care vor călători prin țară în căutarea de povești despre România. Alături de ei au stat o parte din părinții lor care s-au arătat la fel de entuziasmați de ideea proiectului.

În prima parte a întâlnirii echipa de proiect a expus informații despre proiect: scopul, obiectivele, itinerarul celor 4 zile de călătorie al grupului țintă și rezultatele așteptate la finalul proiectului.

Reprezentantul Consiliului Județean Tulcea, domnul vicepreședinte Mergeani Dumitru, a lăudat inițiativele Asociației Raza Soarelui – Sunlight care se implică activ într-o zonă atât de defavorizată a județului Tulcea.

Citește și:

COPIII DIN DELTĂ POVESTESC DESPRE ROMÂNIA (Ziarul de Tulcea)

COPIII DIN DELTĂ POVESTESC DESPRE ROMÂNIA (Ziarul Obiectiv)

Proiectul Să povestim despre România …

  • – va deschide porțile unor castele, cetăți, muzee, pentru ca elevii din Județul Tulcea/Delta Dunării să cunoască o parte din patrimoniul cultural românesc din București, Prahova și Brașov cu scopul de a învăța să respecte și să ducă mai departe moștenirea culturală a poporului nostru
  • – va promova o parte a patrimoniului cultural românesc din București, Prahova și Brașov, cu ajutorul elevilor beneficiari, prin Expoziție de fotografie si Eveniment cultural în Tulcea, Murighiol și Dunavățu de Jos.

Un răspuns la “Eveniment de deschidere al proiectului Să povestim despre România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *